3 ianuarie 2017 ultima zi de depunere a cererilor pentru acciza redusă la motorină utilizată în agricultură!

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a anunţat faptul că, cererile de solicitare a acordului prealabil pentru finanţare aferente schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură pentru anul 2017 vor putea fi depuse până pe data de 3 ianuarie 2017, inclusiv, deoarece termenul final era fixat pe 31 decembrie 2016, care este zi nelucrătoare.
Astfel, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a informat că termenul de depunere al cererilor de solicitare a acordului prealabil pentru finanţare aferente schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură pentru anul 2017 se prelungeşte până pe data de 03.01.2017, inclusiv. Acest lucru este posibil deoarece ultima zi de depunere a cererilor de acord prealabil pentru finanţare este 31 decembrie 2016, zi nelucrătoare (sâmbătă), iar în conformitate cu prevederile art. 12 din Regulament Delegat UE nr. 640/2014 şi ale Codului de Procedură Civilă: ‘în cazul în care data limită de depunere a unei cereri de ajutor, a unei cereri de sprijin, a unei cereri de plată sau a altor declaraţii sau a oricăror documente justificative sau contracte sau data limită pentru modificări aduse cererii unice sau cererii de plată este o zi de sărbătoare legală, o sâmbătă sau o duminică, termenul limită se prelungeşte până în prima zi lucrătoare care urmează.
Cererile se depun la centrele judeţene ale APIA sau al municipiului Bucureşti pe raza cărora sunt situate exploataţiile agricole pentru care se solicită ajutorul de stat sau unde au fost depuse cereri de plată pentru schemele de sprijin pe suprafaţă, respectiv la centrele judeţene APIA/municipiului Bucureşti pe raza cărora au fost depuse cererile pentru finanţare prin rambursare în cadrul schemei de ajutor de stat pentru motorina utilizată în agricultură, aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 763/2013 pentru aprobarea normelor metodologice privind acordarea unui ajutor de stat pentru motorina utilizată în agricultură, cu modificările şi completările ulterioare.
Acest articol 3 ianuarie 2017 ultima zi de depunere a cererilor pentru acciza redusă la motorină utilizată în agricultură! a fost publicat prima data pe Noutati legislative | Legislatie gratuita | Portal juridic.
Sursa: LexCafe.ro-Agricultură şi silvicultură
3 ianuarie 2017 ultima zi de depunere a cererilor pentru acciza redusă la motorină utilizată în agricultură!

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Redactia FNR

Domeniul agro-alimentar sub lupa specialiștilor!