haccp_cursuri_postuniversitare_usamv-cluj_facultatea_stiinta_si_tehnologia_alimentului_food_news_romaniaFacultate de Știința și Tehnologia Alimentului din cadrul USAMV Cluj-Napoca organizează următoarele cursuri postuniversitare:

  • Formarea de auditori interni pentru sistemul de managementul al siguranţei alimentului conform standardelor din seria ISO 22000 si ISO 19011
  • Formarea de specialisti pentru sistemul de management al sigurantei produselor alimentare conform principiilor HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point), GMP (Good Manufacturing Practice), GLP (Good Laboratory Practice), GHP (Good Hygiene Practice)

Cursul postuniversitar de specializare se adresează angajaţilor din sectorul alimentar ce doresc să devină auditori interni în organizaţia din care fac parte, dar si celor care doresc să înceapă o carieră de auditor pentru sistemul de management al siguranţei alimentului conform cerinţelor standardului ISO 22000:2005 „Sisteme de management al siguranţei alimentelor. Cerinţe pentru orice organizaţie din lanţul alimentar” si  a standardului ISO 19011: 2011 „Ghid pentru auditarea sistemelor de management.”  (descarcă Brosura cursului-Auditori interni)

Cursul postuniversitar de specializare (descarcă brosura curs-HACCP) prezent se adresează persoanelor interesate şi implicate în cunoaşterea principiilor şi metodelor de implementare a sistemului de management al siguranţei alimentelor (ingineri tehnologi alimentari, responsabili HACCP; specialişti care se vor ocupa de proiectarea, implementarea şi gestionarea sistemului HACCP), din sistemul hotelier sau alimentaţia publică, conform standardului ISO 22000:2005 „Sisteme de management al siguranţei alimentelor. Cerinţe pentru orice organizaţie din lanţul alimentar” şi cerinţelor Codex Alimentarius (CAC/RCP 1-1969, Rev. 3-1997, Amd. 1999), „Principii generale de igienă alimentară”.

Locația:USAMVCJ, la sediul Facultății de Știința și Tehnologia Produselor Alimentare, Calea Florești 64, Cluj-Napoca

Condiţii de inscriere:absolvent al unei facultăţi, cu diplomă de licenţă. Inscrierea se va face online de pe site-ul Universității sau la secretariatul Facultății.

Mai multe detalii despre aceste cursuri postuniversitare găsiți pe site-ul Facultății de Știința și Tehnologia Alimentului

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.