posturi_vacante_ministerul_agriculturii_si_dezvoltarii_rurale_romania_food_news_romania_joburiMinisterul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale anunţă scoaterea la concurs de recrutare a unei funcţii publice de conducere vacante de director general adjunct din cadrul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, în data de 27.05.2013, ora 10,00, proba scrisă.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici în termen de 8 zile de la data publicării anunţului de concurs în Monitorul Oficial, Partea a III a precum şi în presă (14.05.2013) la doamna Mihaela Vintilă, secretarul comisiei de concurs. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, la telefon nr. 0374112726.

Condiții specifice :

  • Studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă,
  • Vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 3 ani

Tot Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale anunţă organizarea de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a concursului pentru ocuparea a două funcţii publice temporar vacante de execuţie din cadrul Direcţiei Generale Politici Agricole şi Strategii – Direcţia Organizări de Piaţă în Sectorul Zootehnic – Compartimentul Bovine, Ovine, Caprine şi Ecvidee – consilier superior şi din cadrul Seviciului de Audit Public Intern – auditor principal.
– data concursului 22 mai 2013, ora 10.00 – proba scrisa

Mai multe informații despre aceste posturi vacante găsiți pe site-ul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.