anunturi_in_ziare_romanestiDin cele mai vechi timpuri oamenii au folosit anunțurile pentru diverse evenimente, indiferent dacă acestea au fost folosite pentru evenimentele religioase, comerciale sau de altă natură. Odată cu apariția internetului această practică s-a schimbat radical deoarece acum oricine poate să promoveze orice anunț dorește printr-un minim de efort și timp cu o diseminare a informației foarte mare. În prezent există o multitudine de platforme online care asigură utilizatorilor aceste servicii de postare online a anunțurilor. Chiar dacă sunt multe ziare și site-uri unele reunesc cele mai importante publicații din fiecare regiune din România și din Europa.
Aici putem include și publicația unde puteți posta anunturi in ziarul desteptare bacau.

Best Media preia comenzi pentru publicarea de module de mare publicitate in peste 300 de ziare locale si realizeaza machete profesionale de mare publicitate pentru orice format existent. Publicati prin Anunturi-Ziare un anunt online pe 63 site-uri pentru a ajunge cat mai usor la eventualii cumparatori cu numai 3 Euro.

Pentru a face o comandă trebuie să consultați lista cu modulele existente pentru publicitate și să consultați lista ziarelor disponibile pe care vă puteți promova.

Puteți de asemenea să promovați anunțuri care fac referire la Fondurile Europene in toate Ziarele Nationale. Machetarea este asigurată de un grafician Best Media și se va realiza în maxim 1 oră de la postarea comenzii și primirea acceptului din partea dumneavoastră.

Contravaloarea publicării anunțurilor de mică sau mare publicitate în Ziare Naționale poate fi achitată folosind diverse modalități de plată: plata prin sms, poștă – mandat On-line & Mandat Postal, Transfer bancar, Trezorerie.

Personal cred că plata prin SMS este cea mai rapidă și o poate folosi fiecare dintre noi. Pașii pentru achitarea anunțurilor sunt: publicarea anunțului, plata, primirea parolei și introducerea parolei.

După ce publicati anunțul dorit de dumneavoastră pe situl anunturi-ziare.ro vi se va da prețul pentru acesta. Daca prețul pentru anunțul vostru este sub 100 lei, atunci aveți posibilitatea să plătiți prin SMS. Această modalitatea de plată se poate folosi dacă folosiți serviciile de telefonie de la unul dintre operatorii mai importanți din România: Vodafone, Orange și Cosmote.
Dupa achitarea anuntului, obligatoriu trebuie să anunțați site-ul ăn cauză sau să trimiteți un email cu numărul anunțului pentru care ați efectual plata.

Parola primită se introduce OBLIGATORIU pe linkul www.anunturi-ziare.ro/sms, după care veți primi confirmarea de publicare a anunțului dumneavoastră.

Dacă folosiți această modelitatea de plată nu veți primi factură fiscală deoarece costul anunțului se va regăsi pe factura de telefon primită de la operatorul de telefonie la care sunteți abonat.

Dacă doriți să vă promovați în ziarele naționale puteți apela cu încredere la serviciile site-ului anunturi-ziare.ro

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.