În perioada 24-27 aprilie 2017 va avea loc a V-a ediție a Belgian Week organizată de către BEROBA (Asociaţia de Afaceri Româno-Belgiană). În acest an evenimentele se vor desfășura în Cluj-Napoca, la Hotel Grand Italia, str. Trifoiului 2.

Invitații speciali prezenți la această ediție vor fi: Excelenţa Sa, Ambasadorul Regatului Belgiei în România, Thomas Baekelandt, Chef-ul belgian Bernard Lescrinier și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Vor exista diverse sesiuni informale de networking, care vor permite participanţilor să câștige know-how, precum şi conexiuni valoroase.

Programul conferinței îl puteți vizualiza în imaginea alăturată. Mai multe detalii despre acest eveniment găsiți pe site-ul oficial beroba.com

 

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Baraian Cristian

Sunt absolvent al Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB, licențiat în Management. Consider că este vital să fim echilibrați și armonioși, de aceea urmăresc în permanență să duc un stil de viață sănătos. Călătoriile sunt a doua mea natură, fie că e munte, mare, cu mașina, pe bicicletă sau pe jos. Îmi iubesc țara și vreau să o ajut și să o promovez prin tot ceea ce fac.
Moto: Acela care m-a învățat fie și o literă, a făcut din mine discipolul său.