Programul_european_de_schimb_pentru_antreprenori_food_news_romaniaFie că eşti antreprenor nou sau unul cu experienţă îndelungată, programul Erasmus pentru tinerii antreprenori vă poate oferi o valoare adăugată deosebită companiei tale: printre eventualele beneficii se numără schimbul de cunoştinţe şi de experienţă, oportunităţile de networking (socializare/colaborare) în Europa, noi relaţii comerciale sau pieţe externe.

Erasmus pentru tinerii antreprenori este un program de schimb transfrontalier care oferă antreprenorilor noi sau aspiranţi şansa de a învăţa de la antreprenorii cu experienţă care conduc mici companii în alte ţări din Uniunea Europeană.

Schimbul de experienţă are loc în cadrul unui stagiu cu antreprenorul cu experienţă, ceea ce permite antreprenorului nou să dobândească abilităţile necesare conducerii unei mici firme.

Gazda beneficiază de perspective noi privind compania pe care o conduce şi are ocazia să coopereze cu parteneri străini sau să afle mai multe informaţii despre pieţele noi.

Stagiul este parţial finanţat de Uniunea Europeană.

Sursă info:

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.