STRUGURII- Materie prima pentru vinificatie

Bibliografie

  • Alexandrescu I. C., Oşlobeanu M., Gianu L., Piţuc P., 1994, – Mica enciclopedie de viticultură, Ed. Glasul   Bucovinei, Iasi;
  • Beceanu, D., 2008,- Materii prime horticole pentru industria alimentara- struguri fructe, legume, Ed. Pim, Iasi;
  • Chira, A.,2001,- Calitatea produselor agricole şi alimentare, Editura Ceres, Bucureşti
  • Gherghi, A.,1995,- Tehnologia valorificării produselor horticole, Ed.Ceres, Bucureşti;
  • Muste, Sevastița, 2001,- Materii prime vegetale, vol. I., Ed.Risoprint, Cluj Napoca;
  • vandvin.ro

 

Post Author: Ing. Raluca Borsa

Ing. Raluca Borsa
Mă numesc Raluca Borsa, inginer în industria alimentara și sunt preocupată de nutritie și de un stil de viață sănătos. Mie îmi place să trăiesc dăruind fiecărei persoane care îmi iese în drumul vietii câte puțin din ceea ce sunt și din ceea ce am învatat până acum și cred că ne definim prin ceea ce facem pentru oamenii din jurul nostru. Fiecare dintre noi merităm să fim informați deoarece cunoașterea înseamnă putere. Consider că în viata trebuie să păstram un echilibru pentru a avea succes, asa că trebuie să avem grija de mintea, trupul și sufletul nostru. “Fiecare om este autorul propriei sale sănătăți sau boli” - Buddha.

Leave a Reply

1 Comentariu la "STRUGURII- Materie prima pentru vinificatie"

Anunță-mă dacă sunt
avatar
trackback

[…] caracterul anti-cancerigen. Un polifenol foarte cunoscut este Resveratrolul, care se găsește în strugurii roșii, de unde și recomandarea francezilor de a consuma un pahar de vin roșu pe […]

wpDiscuz