Afis Sweet FestTargul de dulciuri sweet Fest va pregateste cadouri dulci, zeci de  sortimente de prajituri, praline si ceaiuri, de la deserturi internationale la prajituri de casa traditionale si miere!

Evenimentul are loc in Cora Lujerului, zona restaurantelor , pe  Bulevardul Iuliu Maniu, Nr 19, lângă staţia de metrou Lujerului in perioada 6-8 martie.

De vineri pana duminica, Cora Lujerului se va transforma in cea mai dulce destinatie de Ziua Femeii.

Vino sa descoperi cele mai dulci cadouri, miere, ciocolata de casa, cafea, cupcakes, bacava, chiar si magiunul preferat al Casei Regale!

Sambata la ora 16:30 va avea loc un atelier dulce in care veti invata de la maestri populari sa faceti si sa ornati turta dulce

Sunteti asteptati cu drag si multe dulciuri in Cora Lujerului de vineri, 6 martie  pana sambata, 8 martie la cel mai dulce targ.

Eveniment organizat de Fly Events si recomandat de Radio 21.

0 0 votes
Article Rating

Scris de

Lucian Cuibus

Founder and manager at Food News România.
Sunt absolvent al USAMV Cluj-Napoca, specializarea Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole și al masterului internațional Food Quality Management. Din anul 2013 sunt Doctor în Ingineria Produselor Alimentare, titlu obținut la Alma Mater Studiorum Universitatea din Bologna, Italia.